מאפים וקישים קפואים לאפייה בייתית

ללא מרגרינה וללא שמנת צמחית
הבצקים והגבינות מיוצרים בעבודת יד שלנו

חדש!

בורקס גבינת קשיו
לאפייה בתנור
קיש בצלים וכרישה
מחממים ומגישים
בורקס עלי מנגולד וגבינה
משה בתיבה טבעוני
לאפייה בתנור
קיש בטטה
מחממים ומגישים
בורקס פיצה
מאפה גבינה וזיתים
קיש פטריות
אמפנדס סויה, בצל וזיתים
לאפייה בתנור
מאפה משפחתי במילויים שונים
מחממים ומגישים

מאפה משפחתי במילוי גבינות וזיתים / עלי מנגולד וגבינה
קיש פלפלים קלויים ועגבניות
מאפי בוקר במילויים שונים
מחממים ומגישים
במילוי פרג / שוקולד / חלבה ושוקו צ'יפס
Show More

איך אופים את המוצרים הקפואים שלנו?

מאפים: בורקס גבינה, בורקס פיצה, בורקס מנגולד ,

משה בתיבה, אמפנדס

לא להפשיר לפני ההכנה !

לחמם‭ ‬תנור‭ ‬על‭ ‬180-200‭ ‬מעלות

כשהתנור חם יש‭ ‬להכניס‭ ‬את המאפים‭ ‬על‭ ‬מגש‭ ‬עם‭ ‬נייר‭ ‬אפיה

ל כ20-25 דקות, עד להשחמה קלה של המאפה

מאפה גבינות וזיתים

המאפה מוכן, יש צורך בחימום בלבד

לחמם‭ ‬תנור ל 160 ‬מעלות, וכשהתנור חם‭ ‬להכניס‭ ‬את המאפים על מגש עם נייר אפייה ‬ל-כ 6-8 דקות

קיש משפחתי

הקיש מוכן, יש צורך בחימום בלבד

לחמם‭ ‬תנור ל 160 ‬מעלות, וכשהתנור חם‭ ‬להכניס‭ ‬את הקיש‭ ‬לכ-25 דקות‭.‬

 קציצות עדשים / חומוס

הקציצות מוכנות, יש צורך בחימום בלבד

לחמם תנור לחום בינוני 150 מעלות

 כשהתנור חם יש להכניס את הקציצות על מגש עם נייר אפיה ל 8-10 דקות.

*למעטפת קריספית להניח על מחבת חמה עם קצת שמן חם, כ-3 דקות לכל צד.

 All rights reserved to seeds 

 03-5404006