מאפים וקישים קפואים לאפייה בייתית
ללא מרגרינה וללא שמנת צמחית
הבצקים והגבינות מיוצרים בעבודת יד שלנו
איך אופים את המוצרים הקפואים שלנו?
מאפים: בורקס , משה בתיבה, אמפנדס
לא להפשיר לפני ההכנה !
לחמם תנור על 180-200 מעלות
כשהתנור חם יש להכניס את המאפים על מגש עם נייר אפיה
ל 20-25 דקות
קיש משפחתי
הקיש מוכן, יש צורך בחימום בלבד
לחמם תנור ל 160 מעלות, וכשהתנור חם להכניס את הקיש ל-25 דקות.
קציצות עדשים / חומוס
הקציצות מוכנות, יש צורך בחימום בלבד
לחמם תנור לחום בינוני 150 מעלות
כשהתנור חם יש להכניס את הקציצות על מגש עם נייר אפיה ל 8-10 דקות.
*למעטפת קריספית להניח על מחבת חמה עם קצת שמן חם, כ-3 דקות לכל צד.