מאפים וקישים קפואים לאפייה בייתית

ללא מרגרינה וללא שמנת צמחית
הבצקים והגבינות מיוצרים בעבודת יד שלנו

חדש!

איך אופים את המוצרים הקפואים שלנו?

מאפים: בורקס , משה בתיבה, אמפנדס

לא להפשיר לפני ההכנה !

לחמם‭ ‬תנור‭ ‬על‭ ‬180-200‭ ‬מעלות

כשהתנור חם יש‭ ‬להכניס‭ ‬את המאפים‭ ‬על‭ ‬מגש‭ ‬עם‭ ‬נייר‭ ‬אפיה

ל 20-25 דקות‭

קיש משפחתי

הקיש מוכן, יש צורך בחימום בלבד

לחמם‭ ‬תנור ל 160 ‬מעלות, וכשהתנור חם‭ ‬להכניס‭ ‬את הקיש‭ ‬ל-25 דקות‭.‬

 קציצות עדשים / חומוס

הקציצות מוכנות, יש צורך בחימום בלבד

לחמם תנור לחום בינוני 150 מעלות

 כשהתנור חם יש להכניס את הקציצות על מגש עם נייר אפיה ל 8-10 דקות.

*למעטפת קריספית להניח על מחבת חמה עם קצת שמן חם, כ-3 דקות לכל צד.

 All rights reserved to seeds 

 03-5404006